Mooiste stranden ter wereld

Er zijn vele mooie stranden op de wereld. Hieronder staat een lijst met een aantal van de mooiste stranden van de wereld. Ondanks dat de kans klein is dat je aan alle stranden zal gaan bezoeken is het wel lekker om er even over weg te dromen.

Kauna’s oa Bay, Hawaii

Bij Hawaii denk je al snel aan mooie grote stranden met een prachtige blauwe zee en een mooi regenwoud, Hawaii heeft dat ook allemaal. Het strand Kauna’oa Bay kun je vinden op het grootste eiland van Hawaii. Het heeft twee grote koraalriffen met vaak rustig water, je kunt er dus goed snorkelen. In de winter kan het er gevaarlijk zijn, vaak staat er dan een sterke stroming.

Anse Source D’argent, Seychellen

Van dit strand worden de meeste foto’s van de wereld genomen. Het strand wordt vaak gebruikt als decor voor opname van films. Je kunt er erg goed snorkelen.

Anse source-dargent-seychellen

Anse Source D’argent, Seychellen

Ko Phi Phi, Thailand

Dit strand heeft heel erg helder water, mooie rotsen en witte stranden. Het is een van de bekendste toeristische plek van Thailand. De Koh Phi Phi eilanden worden niet bewoond. Doordat er geen wegen zijn kan je er alleen reizen via de boot of te voet.

Navagio, Zakynthos, Griekenland

Tussen grote, hoge kliffen ligt het eiland Zakynthos. Dit Griekse eiland heeft een prachtige blauwe zee. Op het strand ligt een scheepswrak wat kenmerkend is aan het strand. Je kunt het strand bereiken via de boot of door een base jump te maken van de hoge kliffen.

navagio-zakynthos-griekenland

Navagio, Zakynthos, Griekenland

Bora Bora, Frans-Polynesië

Op het eiland staat een vulkaan die niet meer actief is. Het eiland heeft een prachtige natuuromgeving en vele luxe resorts. Het eiland is daardoor ook erg populair voor rijke mensen. Het eiland heeft een erg mooi strand met helder water.

Malediven, India

Dit gebied bestaat uit allemaal kleine eilanden. Veel eilanden zal omgebouwd tot toeristoorden. Door het mooie weer, warme zeewater en witte stranden is het een erg populaire plek. Je kunt er goed windsurfen, duiken, zeilen, waterskiën, surfen en vissen.

malediven-india

Malediven, India

Naast de bovengenoemde stranden zijn er nog veel andere mooie stranden op de wereld.

Bron Featured Image: klik hier.